Kripto Paralarda Son Durum

Kripto Paralarda Son Durum
10:06 - Aralık 12 2021 Pazar

Kripto paralarda son durum kullanıcıların merak ettiği bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Bugün piyasalardaki durumu hep beraber inceleyeceğiz.

Kripto para piyasası günümüzün en çok tercih edilen piyasalarından birisi olarak yer alıyor. Bundan dolayı yatırımcılar da son zamanlarda bu tarafa kaymaya başladı. Kripto para birimleri arasında yer alan bitcoin en çok kullanılan kripto para birimi olarak yer alıyor. Aynı zamanda değeri 1 trilyon dolar civarında bulunan kripto para birimi kullanıcıların daha çok ilgisini çekiyor. Bugün piyasalarda bir miktar değer artışı gözlemlenmiş durumda. Ayrıca metaverse coinlerde de artış saptanıyor.

Kripto Paralarda Son Durum

Kripto para birimlerini incelediğimizde genel olarak kayıp ve değer artışı arasında bir gidişat bulunuyor. Kripto para birimlerinin genel olarak %1 değer artışı ile %1 değer kaybı arasında bulunduğu görülüyor. Bunun yanı sıra cardanonun %9 civarında bir değer kazandığı bir diğer bilgi arasında yer alıyor. Genel olarak kripto para birimlerinin değerlerini incelediğimizde bitcoin 49.000 dolar, ethereum 4.000 dolar, binance coin 562 dolar, solana 169 dolar, cardano 1,34 dolar, XRP 0,82 dolar, polkadot 27,60 dolar ve dogecoin 0,16 dolar olarak karşımıza çıkıyor.

Kripto Paralarda Son Durum

Kripto para birimleri arasında ilk 10 sıralamada yine bir değişiklik yaşandı. Buna göre kripto para birimi dogecoin tekrardan ilk 10’a girerek 10. sırada yer almaya başladı. Bir zamanlar daha üst sıralarda bulunan dogecoin şu anda değerinin ve piyasadaki değerinin düşmesiyle birlikte daha alt seviyelerde yer alıyor. Buna rağmen kripto para birimi DOGE değerini korumaya ve istikrarını sürdürmeye çalışıyor.

Kripto paralarda son durum incelendiğinde dikkat çeken detaylardan birisi metaverse coinlerin uçuşa geçmesi oldu. Meta şirketinin Horizon World isminde yazılımı tanıtması ile birlikte yükselişe geçen metaverse coinler değerine değer katmış oldu. GALA, MANA ve SAND gibi pek çok metaverse coin değerlendi. Horizon World, kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan bir metaverse olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi