Kripto Para Borsası Kendini Toparlıyor

Kripto Para Borsası Kendini Toparlıyor
12:29 - Kasım 20 2021 Cumartesi

Kripto para borsası bu aralar kendini toparlamaya başladı. Yaşanan bu gelişme kripto para sahiplerinin daha çok kazanç elde etmesini sağlıyor.

Bu yılın başlarında 60.000 doların üzerine çıkarak güçlü bir şekilde boğa sezonunu yaşatan bitcoin, Mayıs ayı itibariyle 29.000 dolara kadar düşmüştü. Temmuz ayında tekrardan yükselen BTC, sonrasında yeni rekorlar kırarak 70.000 dolara çok yaklaşmıştı. Son zamanlarda bitcoin ne kadar olumsuz haberler ile karşılaşsa da yine de kendi değerini koruyarak başarılı bir şekilde piyasada etkili olabiliyor. Bitcoin tekrardan kendini toplamaya başladı.

Kripto Para Borsası Toparlanmaya Başladı

Kripto para borsasında bir toparlanma görülüyor. Dünden beri yükselişte olan kripto paralar, değerine değer kattı. Son 24 saat içerisinde en çok değer kazanan kripto para birimi %8,3 ile solana olurken en az değer artışı yaşayan kripto para birimi %4 ile karşımıza cardano olarak beliriyor. Son 1 hafta içerisinde ise haberin girişinde belirttiğimiz gibi yaşanan kayıplar sebebiyle en popüler kripto para birimlerinde değer kayıpları görülüyor. En çok değer kaybının %11 ile polkadot para biriminde yaşandığı görülürken en az değer kaybı %6 ile solanada yaşanmış durumda.

Kripto Para Borsası

Kripto para birimlerinin güncel değerlerini incelediğimizde bitcoin 58.400 dolar, ethereum 4.300 dolar, binance coin 581 dolar, solana 213 dolar, cardano 1,86 dolar, XRP 1,08 dolar, polkadot 41,46 dolar ve dogecoin 0,23 dolar olarak yer alıyor. Bitcoinin güncel olarak piyasa değeri 1,1 trilyon dolar olarak bulunuyor.

MITH %80 Değer Kazandı

Kripto para borsası MITH’in değer artışı ile çalkalanıyor. MITH, son 24 saat içerisinde yaklaşık %80 değer kazanarak en iyi performansı gösteren kripto para birimi oldu. MITH, göstermiş olduğu bu başarı ile birlikte pek çok kişinin yaptığı yatırımı de neredeyse ikiye katlamış oldu. Kripto para biriminin 19 Kasım’da 0,04 dolar seviyesinde olduğu görülüyor. Akşam saatlerinde çok hızlı bir şekilde değer kazanan MITH, bugün 0,08 doların üzerine çıkarak yaklaşık 2 kat değer artışı yaşadı. Sabah saatlerinde 0,06 dolar olan MITH, öğlene doğru 0,08 dolara ulaştı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi