Kripto Para Borsası Düşüşe Geçti, Bazıları Yükseliyor

Kripto Para Borsası Düşüşe Geçti, Bazıları Yükseliyor
11:38 - Aralık 5 2021 Pazar

Kripto para borsası ciddi bir şekilde düşüş eğilimine girmiş durumda. Yaşanan bu düşüş kripto para yatırımcılarını etkiledi.

Kripto para borsası, yıllardır aktif olan ve son zamanlarda aktifliğine aktiflik katmış bir borsa olarak karşımıza çıkıyor. Bu borsada kazanmak olduğu kadar kaybetmek de yer alıyor. Bundan dolayı borsaya yatırım yapan kullanıcıların bunu göz ardı etmemesi gerekiyor. Kripto para borsası yakın zamanda büyük bir düşüş hareketi yaşadı. Yaşanan bu düşüş sonrasında borsada yükseliş yaşansa da kripto para borsası kendini tam olarak toparlayamadı. Dün kırmızı olan para birimleri bugün yeşile dönmüş durumda.

Kripto Para Borsası Büyük Kayıp Yaşadı

Kripto para borsasını incelediğimizde bitcoin, ethereum, binance coin ve solana gibi pek çok kripto para biriminin değer artışı içerisine girdiği görülüyor. Sabah saatlerinde değerine en çok değer katan kripto para birimi %34’e ulaşan terra oldu. Aynı zamanda şu bilgiyi de verelim ki terra, ilk 10 kripto para birimi arasına girerek dogecoin ve polkadotu geride bıraktı. Şu anda 9. sırada yer alıyor. Son 24 saat içerisinde en çok değer kazanan kripto para birimi terra olurken en az değer artışı %4 ile bitcoinde yaşanmış durumda. Son bir haftada ise terra %60 değer kazanırken ethereum %3 değer kazanmış görülüyor. En çok değer kaybı %14 ile polkadotta yaşanırken en az değer kaybı %2 ile binance coinde gerçekleşiyor.

Kripto Para Borsası

Kripto para borsası bitcoin ile birlikte pek çok alt coinin düşüşüne sahip olduğu. Büyük bir düzeltme hareketi içerisine giren kripto para birimi bitcoin, 1 Aralık akşamı 58.800 doların üzerinde fiyatlanmıştı. Henüz birçok yatırımcı böyle bir olayın olacağından habersizdi. 2 Aralık’ta önemli bir değişiklik yaşamayan bitcoin, 56.000 dolar seviyelerinde işlem gördü. 3 Aralık geldiğinde kripto para piyasasında henüz her şey güllük gülistanlık idi. Bitcoin, öğleden sonra 57.000 dolar seviyesinden 55.000 dolar seviyesine kadar düştükten sonra yükseliş yaşamaya başladı. Bunun bir son olduğunu düşünen yatırımcılar yeni bir şok ile karşılaşıp bitcoinin 53.000’e düştüğünü gördü. Bitcoin ardından hızlı bir şekilde 45.000 dolara geriledi. Şu anda kademeli bir şekilde artış gözlemleniyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi