Köylüler, Yunanistan’ın burnunun altına dev Türk bayrağı koydu

Köylüler, Yunanistan’ın burnunun altına dev Türk bayrağı koydu
10:00 - Ağustos 10 2020 Pazartesi

Edirne’nin sınır köylerinden biri olan Kemalköy halkı, Yunanistan’ın son günlerde yaptığı sınırsız açıklamaya sınır köyü olarak Yunanistan sınırında görkemli Türk bayrağını dalgalandırarak Yunanistan’a en anlamlı cevabı vereceğini düşünen insanlar, Sınır hattındaki ‘Kartal Tepesi’ne Yunanistan’dan rahatlıkla görülebilen dev bir Türk bayrağı dikmekten mutluluk duyuyor. O yaşar.

“Türk gücünü herkes bilir”

Kemalköy muhtarı İzzet Kuzucu, “Türkün gücünü herkes bilir. Görkemli bayrağımızın rengini şehitlerimizin kanından aldığını kimse unutmasın, buralar şehitlerimizin kanıyla alındı ama biz şehit olursak verilir. Kimse buna patronluk taslamamalı. Türk’ün gücünü herkes biliyor ”.

“Bayrağımızın dalgalanması bile Yunanistan’ı korkutuyor”

Köyün muhtarlarından Çetin Özgün, kendisinin bir avcı olduğunu ve Edirne’de kayıtlı avcılar olarak Yunanistan’a yeteceklerini belirterek, “Bayrağımızın burada ihtişamla dalgalanması bile Yunanistan’a korku veriyor” dedi.

“Memnuniyetle ölmeye hazırız”

Bir başka köy muhtarı Erdal Aslan, Yunanistan sınırına dev Türk bayrağını diktikleri için gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek, “Yunanistan istediği kadar haykırsın, bizler memleket uğruna ölmeye istekliyiz. millet.”

Şener Urfa

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi