60 yaşındaki Sivaslı vatandaş koronaya karşı galip geldi

60 yaşındaki Sivaslı vatandaş koronaya karşı galip geldi
19:22 - Nisan 7 2020 Salı

Korona virüsünün en fazla etkilediği ailelerden birinin üyesi olan 60 yaşındaki Ali Varol isimli vatandaş, virüse karşı gösterdiği mücadelesinden galip ayrılarak taburcu oldu.

İstanbul’da yaşayan Hasan Varol ve Hatice Varol çifti Sivas’ın Akıncılar ilçesindeki Şenbağlar köyüne giderek Ali Varol’un evinde kaldı. Abisi ve yengesini evinde ağırlayan Ali Varol’un misafirleri bir süre sonra fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Korona virüs testi pozitif çıkan Hasan-Harice Varol çiftinden sonra ev sahibi olan Ali Varol ve eşi de aynı teste tabi tutuldu ve onların da test sonucu pozitif çıktı.

Bugüne kadar ailesinden 10 kişinin korona virüs taşıdığı tespit edilen Ali Varol, Sivas Numune Hastanesindeki tedavisini tamamlayarak yeniden köyündeki evine döndü. Eşi hala hastanede tedavi edilen Ali Varol yaptığı açıklamada doktor ve hemşirelere çok teşekkür etti. Kimsenin evinden çıkmamasını tavsiye eden Ali Varol yaşadığı sürecin oldukça sıkıntılı olduğunu, evden çıkmadan vakit geçirilebileceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi