Koronavirüs de bunu gerçekleştirdi: düğün takıları model mankenler üzerine giyildi

Koronavirüs de bunu gerçekleştirdi: düğün takıları model mankenler üzerine giyildi
15:12 - Temmuz 5 2020 Pazar

Tüm dünya çöktükten sonra Çin’de korona çevrelerinde meydana gelen korona sayısı daralmaların ardından, genel olarak normalleşme sürecine Türkiye de virüs belası yapıldı.

Düğünlerin normalleşme süreciyle yeniden başlamasıyla birlikte Sinem ve Sinan Dağ çiftinin düğünü, Tekirdağ ilçesinde bulunan düğün salonunda maskeler ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşti. Düğüne gelen konuklar düğün salonuna girdiğinde, korona virüsü önlemleri çerçevesinde damat ve gelinlik giymiş cansız mankenler gördüklerinde kısa bir sürpriz gördüler. Salonun girişinde cihazla yangın ölçümleri yapıldıktan sonra, konuklar gelini ve damatını tebrik etmeye geldiler ve damat ve gelin yerine mücevherleri gelinlik giymiş cansız mankenlere koydular ve damatlar.

Düğün salonunun sahibi Şerafettin Akyel, korona virüsü önlemleri çerçevesinde böyle bir başvuruda bulunduklarını belirtti. Mesafeyi koruma şartıyla, 4 kişilik ve 5 kişilik aileler istedikleri gibi eğlendiler. İlk düğünümüz sezon başladıktan sonra akşam oldu. ”

Fatih Kıray

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi