Kırmızı-beyazlılar Kopenhag maçı için idmanlara başladı

Kırmızı-beyazlılar Kopenhag maçı için idmanlara başladı
20:19 - Ağustos 17 2021 Salı

Süper Lig’in ilk hafta karşılaşmasında Konyaspor’a 1-0 mağlup olan kırmızı-beyazlılar Perşembe günü oynayacağı Kopenhag mücadelesi için hazırlıklara hızlı başladı.

İlk hafta mücadeleleri kapsamında Konyaspor’a mağlup olan yiğidolar Rıza Çalımbay liderliğinde Kopenhag müsabakası için çalışmalara başladı. Kulüp tesislerinde bugün yapılan ve basın mensuplarının kabul edilmediği antrenmanda Konyaspor maçında forma giyen oyuncular ısınma ve yenileme çalışmaları yaparken diğer oyuncular ağırlıklı olarak pres ve top çalma çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman sonunda ise Rıza Hoca oyunculara çift kale maç yaptırdı. Yiğidolar UEFA Avrupa Ligi Play-Pff turunda karşılaşacağı Kopengah’ı mağlup ederek rövanş mücadelesi için avantajlı duruma gelmek istiyor.

DG Sivasspor-Kopengah arasında oynanacak mücadelenin biletlerinin satışa çıkarıldığı açıklanırken 1. Kategori biletlerinin 70 TL, 2. Kategori 50 TL, 3. Kategori 25 TL ve Kadın Tribününün 40 T olduğu öğrenildi. Öte yandan kulüp tarafından yapılan duyuru ile Kopenhag maçı öncesinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve futbolcu Leke James’in yarın saat 16.30’da basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi