Köpek Eğitmeni Doğum Gününü Kangal Yavrularıyla Kutladı

Köpek Eğitmeni Doğum Gününü Kangal Yavrularıyla Kutladı
21:25 - Kasım 18 2021 Perşembe

30 yıldan uzun süredir köpeklerle iç içe olduğunu belirten Uzman Kangal Köpeği Yetiştiricisi ve Köpek Eğitmeni Hüseyin Yıldız, ‘hayatımın ayrılmaz bir parçası’ dediği kangal köpekleri ile ilgili ve yaşam tarzı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız, bu sene doğum gününü her sene olduğu gibi kangallarıyla kutlarken, hayatının bir parçası olan kangal köpekleriyle verdiği pozlar ise dikkat çekti.

Yıldız, kangal yavrularının bulunduğu yuvaya giderek doğum günü pastasının mumlarını üflerken, ardından ise kendi elleriyle o anlarda köpeklerine pasta yedirdi.

Her Sene Birlikte Kutluyor

1 ve 5 yaşında olanların daha önce her yıl benzer sahneyi gördüğünü ve pasta üflerken köpekleriyle birlikte olduğunu belirten Yıldız, “Benim hayatımda onlar ayrılmaz bir parça. Doğum günümü kangal köpeklerimle paylaşmaktan oldukça memnun ve mutluyum” dedi.

Kangal köpeklerinin yuvasında pastasını üfledikten sonra köpeklerle bir süre daha vakit geçiren ve basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulunan Yıldız, “Onlarla hayatımı paylaştığım için bu anları her sene hatırlıyorlar ve derinden bir bağ oluşuyor. Her sene doğum günümü birlikte kutluyoruz ve aramızdaki bağı daha fazla güçlendiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi