Konya’da Yaya Geçişinde Trajik Kaza: Bir Can Kaybı

Konya’nın Meram ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan üzücü bir trafik kazası, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Meram Yeniyol Caddesi’nden Gazi Caddesi yönüne ilerleyen T.A. yönetimindeki 42 AZC 723 plakalı BMW marka araç, yolun karşısına geçmeye çalışan 53 yaşındaki Ayşe Şimşek’e çarptı.
Ağır yaralanan Şimşek, kaza yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü T.A., polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.
Kaza Anının Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaza, Ayşe Şimşek caddenin bir tarafından diğerine geçmeye çalıştığı sırada meydana geldi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, Şimşek’in yolun bir şeridini ve ardından refüjü geçtiği esnada, T.A’nın kullandığı aracın hızla yaklaşıp çarpması sonucu havaya fırladığı ve yere düştüğü açıkça görülüyor.
İbrahim Yetkin