Konya’da Alkollü Sürücünün Trafik Macerası: Plakasını Kendi Aracında Buldu

Konya’da Alkollü Sürücünün Trafik Macerası: Plakasını Kendi Aracında Buldu
08:50 - Ocak 2 2025 Perşembe

Konya’nın Selçuklu ilçesinde gece saatlerinde yapılan bir polis denetiminde, eksik aksamları olan bir otomobil dikkat çekti. Polis ekipleri, aynaları, tamponu ve camları eksik olan 42 AU 544 plakalı aracı durdurdu. Araç sürücüsü N.Y., polis tarafından araç dışına alındı.

‘Plakan nerede?’ sorusuna ilginç yanıt

Polis memurunun ‘Plakan, tamponun ve aynan nerede?’ sorusuna, alkollü sürücü N.Y. şaşkın bir şekilde ‘Allah Allah, düşmüş mü?’ yanıtını verdi. Daha sonra aracın yanına giden N.Y., arka koltukta aracın tamponunu ve plakasını buldu. Tampon parçalarını zorlukla toplayarak koltuğa yerleştirdi.

Yüksek Alkol Oranı ve Cezai İşlem

Sürücü N.Y.’nin yapılan kontrolünde 1.23 promil alkollü olduğu ve ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Bu durum üzerine N.Y.’ye ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmaktan dolayı 31 bin 753 lira para cezası kesildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi