Kocasını 10 yıldır sırtında taşıyor.

Kocasını 10 yıldır sırtında taşıyor.
10:12 - Eylül 22 2020 Salı

Gaziantep’te yaşayan 60 yaşındaki Abdullah Bal, 10 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu iki ayağını birden kullanamadı. O günden sonra Fatma Bal, kocası Abdullah Bal’ın ayağı oldu. Eşinin günlük ihtiyaçlarını sırtında taşıyan sadık kadın, kendisinin de şeker hastası olduğunu ve kocasını bir ömür boyu sırtında taşımaya hazır olduğunu belirtti.

“Karım olmasaydı ben olmazdım”

Abdullah Bal, “10 yıl önce bir motosiklet kazasında ayaklarımı kaybettim. Sadece benim gibiler durumumu anlayabilir. Eşim olsaydı olmazdım. Sabah beni yatağımdan alıp taşıyor. Sabahları tıraş ederek beni damat gibi yapıyor. “Allah ondan bin kere razı olsun. O yoksa, hayatım mümkün olmayacak. ”

“Kocamı 10 yıldır sırtımda taşıyorum”

Fatma Bal, “Kocam 10 yıldır engelli. 10 yıldır sırtımda taşıyorum. Hiç şikayet etmedim. Eşim sağlığımda bana çok iyi baktı. Kimseye ihtiyacı yoktu. yıkanın ve tıraş edin. Günde 10 kez sırtımda taşıyorum. Zor, ama yapacak bir şey yok. ” “Ben de şeker hastasıyım, sırtımda taşımaya hazırım, çok yaşa kocam” dedi.

Bal çifti, evlerindeki tuvalet ve banyoların engellilere uygun olmadığını ve hayırseverlerin yardımıyla tamir ettirmek istediklerini belirtti. Bal çifti ayrıca yaklaşan kış için kömür yardımı istedi.

Lider Olgun – Said Vakkas Yağcı

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi