Kocaeli Gebze’de Yıkılan Bina Enkazı Kaldırılıyor

Kocaeli Gebze’de Yıkılan Bina Enkazı Kaldırılıyor
18:30 - Kasım 1 2025 Cumartesi

Kocaeli Gebze’de, Mevlana Mahallesi Issıkgöl Caddesi’nde bulunan yedi katlı bir bina, 29 Ekim sabah saatlerinde çöktü. Bu faciada, Bilir ailesinden dört kişi yaşamını yitirdi, Dilara Bilir ise enkazdan yaralı olarak kurtarıldı.

Yıkılan binanın enkazının kaldırılması için başlatılan çalışmalar, bölgeye gelen Kocaeli Valisi İlhami Aktaş tarafından yerinde incelendi. Çalışmalar sırasında alanda geniş güvenlik önlemleri alınırken, enkaz kaldırma işlemleri ekskavatör kullanılarak titizlikle yürütülüyor. Ayrıca, enkazın tamamen kaldırılmasının ardından binanın zemininde detaylı incelemeler yapılacak.

Çalışmaların her aşaması, dron aracılığıyla havadan görüntülenerek kayıt altına alınıyor. Ekiplerin, bölgedeki incelemeleri ve enkaz kaldırma süreci hassasiyetle devam ediyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi