Kocaeli Gebze’de Anne ve Kızı Evinde Ölü Bulundu

Kocaeli Gebze’de Anne ve Kızı Evinde Ölü Bulundu
20:50 - Eylül 9 2025 Salı

Kocaeli, Gebze’deki bir apartmanın üçüncü katında yaşanan trajik olay mahalleliyi derinden sarstı. Beylikbağı Mahallesi’nde 302. Sokak’ta bulunan daireden gelen kötü kokular üzerine komşuların durumu polise bildirmesiyle ortaya çıktı. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, kapıyı açamayınca balkon üzerinden içeriye girdi.

İçeri giren ekipler, Dursune Bilgili ve küçük kızı Havva Nur Anzerli’yi yaşam belirtisi olmadan buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk değerlendirmede, anne ve kızının yaklaşık 8-10 gün önce yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Dursune Bilgili’nin daha önce eşinden ayrıldığı ve bir erkek çocuğu daha olduğu öğrenildi. Çocuğun son 10 gündür görülmediği bilgisi de alındı.

Olayla ilgili detaylı incelemelerin yapılmasının ardından anne ve kızının bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Çağrı Gökdemir-Mert Gürenç

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi