Kanserin yaşamdan kopardığı kızı için dükkan açtı

Kanserin yaşamdan kopardığı kızı için dükkan açtı
12:24 - Ekim 16 2020 Cuma

Masal isimli kızı henüz 5 yaşındayken kanser sebebiyle hayata veda eden acılı baba, kızının en çok sevdiği köfteyi yaparak sattığı bir dükkan açtı.

Bülent ve Esra Doğan çiftinin 2014 yılında bir kız çocukları oldu. Masal ismini koydukları bahtsız kızın beyninde bir tümör kitlesi oluştu. Hastalığı atlatmak için 3 yıl içinde 2 tane beyin ameliyatına giren Masal bu operasyonların yanında kemoterapi ve ışın tedavileri de aldı. Tüm çabalara rağmen kansere yenik düşen Masal için babası Bülent Doğan yaptığı mağaza müdürlüğünü bıraktı ve kızının çok sevdiği köfteleri sattığı bir salon açarak salonda kızının anılarına yer verdi.

Kızının minik vücuduyla kansere karşı verdiği mücadeleyi herkese duyurmak için bu salonu açtığını söyleyen baba Bülent Doğan, ömrünün sonuna kadar kızının anılarını yaşatmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Dükkana gelen müşterilerin Masal’ın fotoğraflarına bakınca saçı kısa olduğu için onu erkek sannettiklerini söyleyen Bülent Doğan, kaybettiği kızının hikayesini dinleyenlerin duygulandığını söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi