Kitap Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayan Akademisyen, Yeni Eseriyle de Desteklerini Sürdürüyor

Kitap Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayan Akademisyen, Yeni Eseriyle de Desteklerini Sürdürüyor
18:15 - Nisan 19 2023 Çarşamba

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde görevli Doç. Dr. Mustafa Kaya, akademik çalışmalarını kitaplaştırarak elde ettiği gelirleri şehit ailelerine bağışlıyor. Son olarak, Türk Halk Oyunlarının Fiziksel ve Zihinsel Boyutları isimli kitabından elde ettiği tüm geliri şehit ailelerine bağışlama kararı aldı.

SCÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kaya, Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci’yi makamında ziyaret ederek, kitabı hakkında bilgi verdi. Kitabın sadece kültürel bir içeriği olmadığını belirterek, fiziksel ve zihinsel açıdan beynin vücut üzerinde ne gibi etkiler oluşturduğunu anlattı.

Doç. Dr. Kaya, her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade ederek, “Yapmış olduğumuz her eserde de onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kitaplar yayınlandıktan sonra milletin malıdır. Biz de bu düsturla bundan sonraki süreçteki tüm yayınlarımızdan yine şehit aileleri derneklerine katkı sağlamak amacıyla yayın gelirlerini bağışlayacağız” dedi.

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci ise kitabın maddi değil manevi yönünün daha ağır bastığını belirterek, Doç. Dr. Kaya’nın daha önce kaleme aldığı birçok kitabın gelirini de çeşitli şehit aileleri derneklerine bağışladığını söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi