Kırşehir’deki vahşete dair kan donduran açıklama!

Kırşehir’deki vahşete dair kan donduran açıklama!
22:00 - Ocak 2 2021 Cumartesi

Edinilen bilgiye göre Osman Ç’den haber alamayan yakınları. (25) jandarmayı arayarak rapor verdi. İhbar üzerine çalışmalara başlayan jandarma ekipleri, Osman Ç. Kaman ilçesine bağlı Bayramözü köyündeydi. Köyde geniş arama yapan ekipler, Osman Ç. ve Vildan İ. (24) sevgilisi olduğu iddia edilen ölü toprağa gömüldü.

Jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda cinayetle ilgili aynı aileden 8 kişi gözaltına alındı. Savcılığa sevk edilen zanlılardan Vildan İ. sevgilisi Osman Ç’yi aradığını söyledi. Kaman ilçesine. Şahsın ifadesinde, “Barış yapmak için Kırşehir merkezinden Kaman ilçesine giden Vildan ve Osman çifti ve ailesi bir süre sohbet etti.

Görüşmenin kavgaya dönüşmesinin ardından Vildan’ın ailesinden biri Osman Ç’yi aldı. Evin banyosuna gidip ona tecavüz edip bıçakladı. Osman Ç. Çok kan akmaması için bir kaseye konuldu. Vücudunun farklı yerlerinden yaralanan Osman Ç. ve Vildan ben karavana bindirilip boş bir alana götürüldüm. Yaralı iken treyler ile taşınan Osman ve Vildan’ın vurularak öldürüldüğü öğrenildi.

Sanıkların savcılıktaki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, vahşice öldürülen çiftin cenazeleri ön otopsilerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Enderhan Öz- Vahit Alındı

ALAKALI HABERLER

Kırşehir’de terör: Toprağa gömülü genç çift bulundu

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi