Kına düğünü yolunda ölüm genç çifti ayırıyor

Kına düğünü yolunda ölüm genç çifti ayırıyor
11:00 - Eylül 2 2020 Çarşamba

Kaza, İzmir Yolu Caddesi Göçmen Konutları mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Mutlu Varol (32) ve Seren Taşdemir (25) bir süre önce nişanlandı. Mutlu günleri için gün sayan genç çift, düğün hazırlıklarını tamamladı. Hazırlıklarını tamamlayan çift, kına için Aydın’a gitti. Aydaki kınamanın ardından Cuma günü en mutlu günü için Bursa’ya dönen çift Bursa’da hayatını kaybetti.

Bursa’da mahalle bekçisi Mutlu Varol’un kontrolündeki 16 LTN 23 plakalı hafif ticari araç, NE kontrolünde 35 NNV 50’ye arkadan çarptı. Çarpma nedeniyle gazeteye dönen hafif ticari araçta bulunan Mutlu Varol olay yerinde hayatını kaybetti. Varol’un yanında yolcu konumunda bulunan nişanlısı Seren Taşdemir ağır yaralandı, Gaye Taşdemir (22) ve Bircan Taşdemir (42) yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri, ticari aracın önünde mahsur kalan Seren Taşdemir’i mahsur kaldığı yerden kurtardı. Sağlık ekipleri Mutlu Varol’un direksiyonda hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer 3 yaralı da çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Seren Taşdemir’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ölüm genç çifti ayırır

Bir süre önce nişanlanan ve Cuma günü dünya evine gireceklerini öğrenen genç çift hayatını kaybetti. Aydın’da kına yaptıktan sonra Bursa’ya gelen çift, Göçmen Residence’ta tırın altına girdi. Bursa’da mahalle bekçisi olan Mutlu Varol kazada hayatını kaybetti.

Fatih Çapkın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi