Kılıçdaroğlu İBB Binasına T.C Eklenmesine Yorumu “Bu da Bahçeli’ye kapak olsun.”

Kılıçdaroğlu İBB Binasına T.C Eklenmesine Yorumu “Bu da Bahçeli’ye kapak olsun.”
15:06 - Mayıs 7 2019 Salı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İBB binasına TC eklediğini özellikle hatırlatarak “Bu da Bahçeli’ye kapak olsun.” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun önemli açıklamalarından bir kısımı :

HAKİM DEDİĞİN ADAM SATILIK ADAM DEĞİLDİR
Baktılar olmuyor. Sandık kurullarının oluşumunda bir hata var dediler. Sandık kurullarını biz oluşturmadık, AK Parti de oluşturmadı. Daha önceki seçimlerde de yaptılar. İtiraz yoktu. Bunların değişmesi lazım dediler. Bunu gerekçe gösterilerek verilen mazbatayı iptal ettiler. Hakim dediğin adam satılık adam değildir. Hakim dediğin kişi siyasi baskılara boyun eğmez. Vicdanıyla adaletle karar verir. Adaletin olmadığı bir devlet ayakta kalamaz. Devletin temeliyle oynadılar. 7 tane hakim aracılığıyla yaptılar.

RAMAZAN GÜNÜ HARAM YEDİLER
Ramazan gününde haram yemeyi kabul ettiler. Vatandaşın iradesine kumpas kurmak ne zaman hakimlerin görevi oldu. Biliyorum bunu söyledim diye tazminat adavası açacaklar Açmazsanız namertsiniz.

BU DA BAHÇELİ’YE KAPAK OLSUN
Ekrem İmamoğlu, bu saatten sonra CHP’li değil 16 milyon insanın Büyükşehir Belediye Başkan adayıdır. Bütün bu adaletsizlikleri görüyoruz. Bakınız ne yaptı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını veren kim? Hakimler. Mazbatasını alan kim? Yukarıdaki çete.

Ne yaptı bu kısa süre içinde su ücretlerinde indirim yaptı, kim için? Herhalde zenginler için değil fakir fukara için. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tabelasına T.C. ibaresini ekledi. Bu da Bahçeli’ye kapak olsun diyorum.

Öğrencilerin aylı kartını 85 liradan 50 liraya indirdi. Halktan yana. Dini bayramlarda otobüslerde indirim vardı, bedava olacak dedi. Ve kendisi şunu söylüyor, Ekrem İmamoğlu 16 milyon İstanbullunun belediye başkanı.” diye konuştu.