Sıvas’ın merkezinde kayağın keyfini sürdü

Sıvas’ın merkezinde kayağın keyfini sürdü
14:27 - Şubat 13 2020 Perşembe

Sivas’ta her yerin beyaza bürünmesi ve yolların kayak pistini andırmasından faydalanan bir vatandaş durumu fırsata çevirerek kayağın keyfini sürdü.

Birkaç gündür süren kar yağışının etkisini yitirmemesi sebebiyle hayatın felç olduğu bu dönemde bir vatandaş yaptığıyla herkesi hayrete düşürdü. Yürümenin dahi zorlaştığı ve araç trafiğinin yok denilecek kadar az olduğu Sivas’ın merkezine off-road aracıyla gelen bir vatandaş, arabasının arkasına bir halat bağladı ve kayak yapmaya başladı.

Kayak yaparken büyük bir keyif aldığı gözlenen vatandaşın zaman zaman ufak kazalar yaşaması da görenleri tebessüm ettirdi. Off-road aracın arkasına bağladığı kayak ile keyif süren vatandaşın neşeli anları kameralara yansıdı.

VİDEO :

Yorumlar (2)
  • TU
    tufan
    4 sene ago
    öyle bir anlatıyosunuzki arkadaş görende sivas kar sevinci yaşıyo zannedecek perişan olduk sokaklar kar dolu temizlenmiyor hiç bir yer araçlar kara gömüldü yolda yürümek imkansız hale geldi belediye nereyi temizliyo ben anlamadım
  • RA
    raco
    4 sene ago
    belediye sınıfta kaldı ara sokaklarda insan boyu kar var tek bir araç gelipte açmıyor yolu sabah işe gidecek insanlar ayaklarıyla yolu açmak zorunda kalıyor arabalar çıkmıyor bu ne rezillik böyle
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi