Kendi Yaptığı Arabayı İşyerinin Duvarını Yıkarak Çıkardı!

Kendi Yaptığı Arabayı İşyerinin Duvarını Yıkarak Çıkardı!
23:10 - Kasım 7 2021 Pazar

Sivas’ta yaşan ilginç olayı gören şaştı kaldı! Asansör ve mekatronik alanında iş yapan Murat Yılmaz; kendi yaptığı aracıyla herkesi şaşırttı!

İnternet üzerinden gördüğü fotoğraflardan ilham alarak yeni bir araç yapan Murat Yılmaz; arabasını oto sanayiye götürmek için epey zorlandı. Yapmış olduğu arabayla adından sıklıkla söz ettiren Murat Yılmaz; yaklaşık olarak 2 yıldan bu yana emek verdiği aracını görücüye çıkardı. Kendi işyerinde ürettiği aracını oto sanayiye götürmek için işyerinin duvarını yıkmak durumunda kalan Murat Yılmaz; bu aracı boş vakitlerinde yaptığını ifade etti.

Tamamıyla hurda malzemelerinin kullanarak yaptığı aracının kaporta aksamını tamamlayan Murat Yılmaz; aracını oto sanayiye götürmek için yoğun çaba sarf etti. Aracını işyerinin içinde geliştiren Yılmaz; aracın kaporta bölümü tamamlanınca; motor bölümünü oto sanayinde yapma kararı aldı. Ancak aracı işyerinden çıkarmakta zorlanan Murat Yılmaz; bunun için iş yerinin duvarını yıkmak zorunda kaldı.

Aracını işyerinden çıkarmak için 2 saat süreyle çaba sarf eden Murat Yılmaz; daha sonra aracını gün yüzüne çıkarmayı başardı. Aracını oto sanayiye oto çekiciyle götürmek için harekete geçen Murat Yılmaz, aracını görenlerin şaşkınlığıyla karşılaştı. Henüz aracın yola çıkmasının yasak olduğunu ifade eden Yılmaz; aracının kimseyi yolda bırakmayacağını da ifade etti.

Murat Yılmaz; Aracın Yarısını Tamam!
Henüz aracının yüzde 50’lilik kısmının yapıldığını ifade eden Murat Yılmaz; yaklaşık olarak 2 yıllık bir süre içerisinde aracını bu hale getirdiğinin altını çizdi. Esasında aracını 6-7 aylık bir süre içerisinde yapmayı planladığını ifade eden Murat Yılmaz; ancak bu sürenin 2 yıla kadar uzadığını belirtti. Aracın kaporta kısmını hurda malzemelerden ürettiğini belirten Yılmaz; aracını internetten gördüğü fotoğraflardan esinlenerek ürettiğinin altını çizdi. Destek verirlerse bu aracı uçurabileceğini ifade eden Murat Yılmaz; aracının şuan için satmayı düşünmediğini ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi