Kendi Fotoğrafını Bulana Yemekler Ücretsiz

Kendi Fotoğrafını Bulana Yemekler Ücretsiz
12:58 - Mayıs 5 2022 Perşembe

Sivas merkezde lokanta işletmecisi çok farklı bir kampanya düzenledi. İşletmeci lokantasına gelen müşterilerle fotoğraf çektirip işletmesinin duvarına asıyor. Müşteriler burada oluşan büyük panoda kendi fotoğrafını bulabilirse işletmeden bir kereliğine yemeklerini ücretsiz yiyebiliyor.

Bu Kampanyada Herkes Mutlu Oluyor

Sivas’ta lokanta işleten Selahattin Yapalı lokantasına gelen müşterileriyle fotoğraf çektiriyor. Neredeyse tüm müşterilerle bu fotoğraf çekimini yaptıran Yapalı bu resimleri işletmesinin panosuna asıyor. Çok sayıda resim arasından kendi fotoğrafını bulan kişiye 1 kez olmak üzere yemekler ücretsiz olarak veriliyor.
Yaklaşık olarak 5 yıldır fotoğrafçılıkla ilgilenen işletme sahibi, müşterileri ile çektirdiği fotoğrafların sayınsın 300’e yaklaştığını ifade etti. Tantuni lokantası işleten Selahattin Yapalı fotoğraf çekimlerini ve sonraki kampanyayı severek yaptığını ifade etti. Yapalı lokantayı 7 yıldır işlettiğini 5 yıldır da fotoğraf çekimi yaptığını söyledi. Bu kampanya ile hem kendisinin hem de gelen müşterilerin çok mutlu olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi