Kazazedelere yardım etmek için ayağa kalkan gençler hayatlarının şokunu yaşadı

Kazazedelere yardım etmek için ayağa kalkan gençler hayatlarının şokunu yaşadı
19:12 - Kasım 11 2020 Çarşamba

Kaza, akşam saatlerinde Gaziantep-Nurdağı karayolu Yamaçoba mevkii yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Nurdağı istikametinden Gaziantep’e giden Kadir K. (25) yönetimindeki 27 ABV 003 Ford Fiesta markalı araç, Hakan’ın kontrolünde 27 AAF 09 plakalı bir tırla karşılaştı. D., ters yönde hareket ediyordu. Çarpışmamak için ani manevralar yapan iki araç menzile doğru sürüklenirken, kamyon kaybeden aracı 10 metre altına sürükledi. Felaketle sonuçlanan kaza sonucu otomobilin sürücüsü Kadir K. araçta mahsur kaldı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Yardım etmek için ayağa kalkan gençler hayatlarının şokunu yaşadılar

Kazadan kısa süre sonra başka bir araçla kazayla olay yerini geçen 3-4 kişilik genç bir grup, yardım için kaza yerinde durdu. Aracı tanıyan gençler, merhumun arkadaşları Kadir K. olduğunu öğrenince şok oldular. Ölen arkadaşlarının cenazesi önünde birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Yaşanan felaket sonrası hayatını kaybeden gencin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kamyon şoförü gözaltına alındı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Said Vakkaş Yağcı – Resul Yanbul

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi