Kaza haberleri peş peşe geliyor

Kaza haberleri peş peşe geliyor
23:50 - Mayıs 31 2019 Cuma

Her Bayram öncesinde olduğu gibi bu tatil başlangıcında da yollarda kazalara rastlandı. Sivas-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Söğütcük Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında A.Y.tarafından kullanılan araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan aynı aileden A.Y., K.Y., G.Y.,A.D. yaralandı. Yaralılar yoldan geçenler tarafından araçtan çıkarılıp sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Sivas Numune Hastanesi’ne ve Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın meydana gelme sebebi hakkında incelemeler devam ediyor.

Kaza Haberleri Peş Peşe Geliyor

Bayram için yola çıkanlardan yine trafik kazası haberleri gelmeye devam ediyor. Sivas’ta şarampole yuvarlanarak ters dönen araçta bulunan iki kişi yaralandı.

Elde edilen bilgilere göre Divriği-Kangal yolunda meydana gelen kazada otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan araçta bulunan iki kişi yaralandı.  Haber verilen sağlık ekipleri kazanın yapıldığı yere gelerek yaralılara hemen müdahale etti. Yaralılar Kangal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yaralananların sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Meydana gelen bu kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Tatile gitmek üzere yola çıkan sürücülerin mola vererek ve dinlenerek yolculuklarını yapması istendi. Ayrıca yolculuk sırasında hız limitlerine ve trafik uyarı tabelalarına uyulması da sürücülere hatırlatıldı.