Kayıp Fatma Öz’ün cesedine ulaşıldı, katil tutuklandı

Kayıp Fatma Öz’ün cesedine ulaşıldı, katil tutuklandı
17:40 - Mayıs 29 2021 Cumartesi

Gürün ilçe genelinde 40 günü aşkın bir süredir kaybolan ve tüm emniyet birimlerinin bulmak için seferber olduğu Fatma Öz’ün cesedine ulaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde internet sitemizden haberini de paylaştığımız olayda Fatma Öz isimli kadından 40 gündür haber alınamadığından dolayı yakınları ve tüm emniyet birimleri tarafından arama çalışmaları devam ediyordu. Ayrıca kadının sevgilisi olduğu iddia edilen Bahri M. isimli erkeğin bir araba içerisinde intihar girişiminde bulunduğu ve olaydan ağır yaralı olarak kurtulduğu bildirilmişti. Televizyon programlarına da konu olan söz konusu olayla ilgili tekrar ifadesine başvurulan Bahri M. isimli erkeğin Fatma Öz’ü öldürdüğü ve Gürün ilçesine bağlı Kavak köyü kırsalına gömdüğü konusunda itiraflarda bulunduğu öğrenildi. Bu itiraflardan sonra olay mahalline tespit için giden ekiplerin Fatma Öz’ün silahla vurulmuş ve üzerinin taşla örtülmüş olduğunu belirledi.

Öte yandan cinayeti itiraf eden Bahri Maraşlı çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilirken, söz konusu cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi