Kayakçı gençler Sivas’a kupayla döndü

Kayakçı gençler Sivas’a kupayla döndü
17:06 - Şubat 24 2020 Pazartesi

Bu sene Erzurum’da icra edilen Okullar arası Kayak Türkiye Şampiyonasına katılan Sivas Kuzey Disiplin Takımı müsabakaları üçüncü bitirerek Sivas’a madalyayla döndü.

Palandöken’de gerçekleştirilen yarışmalarda alp disiplini yarışları ve snowboard yarışları düzenlendi. Kandilli Kayak Merkezi’nde ise biathlon ve kayaklı koşu yarışları yapıldı. Sivas Kuzey Disiplin Takımı bu yarışlarda kıyasıya bir mücadele örneği gösterdi ve Türkiye üçüncüsü olarak takım halinde kupaya uzandı.

Takım halinde üçüncü olan Sivaslı kayakçılar, bireysel anlamda da derece yaptı. Buse Dilara Yaman kendi kategorisinde ikinci olurken, Rümeysa Çınar da dördüncülüğe uzanarak bronz madalyanın sahibi oldu. Kayak İl Temsilcisi İrfan Erzurum büyük başarıya imza atan genç kayakçıları tebrik etti.

Yorumlar (1)
  • AK
    Akif
    4 sene ago
    Sivas'ta dereceye girip kupa ve madalya ile dönen tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporu Futbol zannedenlerin aksine diğer branşlarda canla başla mücadele edip "Bakın biz de burdayız. Biz de spor denilen şeyle uğraşıyoruz. Haberiniz olsun" dercesine sabır gösteren bu sporcularımızı takdir etmekten başka yapacağımız bir şey yok maalesef. Sivas valisi Kayak ve Sivasspor'dan başka bir spor dalı ile galiba ilgilenmiyor veya eksik ilgileniyor. 24 Şubat tarihinde Sivas'ta okullararası Cimnastik müsabakaları yapıldı. 2-3 gün haberleri tarıyorum, Sivas'ın spor haberlerini tarıyorum ancak bu yarışmadan Sivas ve yetkililer bihaber. 5-6 yaş 7-8 yaş ve 9-10 yaşındaki lastik çocuklardan, bunların olağanüstü gösterilerinden maalesef kimsenin haberi yok. Sporu ve sporcuyu teşvik asıl bu yaşlarda başlar. Tüm yetkililere duyurulur.
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi