Kavuklu’nun Düğünü Ortaoyunu Sahnelenecek

Kavuklu’nun Düğünü Ortaoyunu Sahnelenecek
18:00 - Mayıs 15 2019 Çarşamba

17-18-24-25 Mayıs tarihlerinde Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan Kavuklu’nun Düğünü adlı orta oyunu Ramazan ayı dolayısıyla saat 21.30’da sahnelenecek.

Sivas Belediye Tiyatrosu tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, “Kavuklu’nun Düğünü” adlı orta oyunu sahnelenecek. Oyun dört gün günde bir seans olarak seyirciyle buluşacak. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde sahneye konulacak olan oyuna girişler ücretsiz olarak yapılabilecek.

“KAVUKLU’NUN DÜĞÜNÜ” ORTAOYUNU SİVAS’TA SAHNELENECEK

Eski Ramazan geleneklerini yaşatmak amacıyla Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce desteklenen Sivas Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan “Kavuklu’nun Düğünü” adlı oyun mayıs ayının son haftasında seyirciyle buluşacak.  Oyun hakkında açıklamalarda bulunan oyunun yönetmeni Bülent Olgun, bu oyunun eski Ramazanları hatırlatan oldukça keyifli bir oyun olduğunu söyledi. Oyunu sahneleyecek olan kadronun tamamının Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılmış olan Tiyatro okulunda eğitim gören öğrencilerden oluştuğunu belirten Bülent Olgun öğrencilerin üç aylık bir çalışmanın sonucunda bu oyunu ortaya çıkardıklarını da ifade etti.  

Olgun tüm Sivas halkını bu eğlenceli oyunu izlemek ve eski Ramazanları yeniden yaşamak ve yaşatmak için beklediklerini söyledi. Oyun 17-18-24-25 Mayıs tarihlerinde Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde saat 21.30’da sahnelenecek. Oyunu izlemek isteyen Sivas halkı bu tarihlerde oyuna ücretsiz olarak giriş yapabilecek.