Katil kardeşten kan donduran söz: ’15 günde nasıl öldüreceğimi planlıyordum’

Katil kardeşten kan donduran söz: ’15 günde nasıl öldüreceğimi planlıyordum’
00:00 - Ağustos 7 2020 Cuma

Ağabey mahkemede verdiği ifadesinde, “Kasıtlı ve isteyerek öldürdüm. Babam bana ve diğer kardeşime aldırış etmeden Taha’da titriyordu. Bu yüzden kardeşimi öldürdüm, sadece onu sevdiğim halde öldürdüm. çünkü babam acı çekecekti. 15 gün boyunca onu nasıl öldüreceğimi planlıyordum. ”

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden ve kardeşi Seyit Taha Y.’yi (8) Kasaplar Mahallesi Türkbeleni ilçesindeki ormanlık alanda bıçaklayarak öldürdüğünü söyleyen Sinan Y. (18), ardından ilk olarak Manavgat Devlet Hastanesi’nde muayene edildi. polis prosedürlerini tamamlamıştır.

“15 gündür nasıl öldüreceğimi düşünüyorum”

Ardından adliyeye sevk edilen Sinan Y., tutuklanmasını talep ederek Cumhuriyet Savcısı’na verdiği ifadenin ardından sulh ceza hâkimine sevk edildi. İfadesi sırasında hâkimle tartıştığı iddia edilen Sinan Y., “Kardeşimi öldürmem için hiçbir neden yoktu. İsteyerek ve isteyerek öldürdüm. Babam bana ve diğer kardeşime dikkat etmezken Taha’da titriyordu. Bu yüzden kardeşim Taha’yı, babam acı çekeceği için sevmeme rağmen öldürdüm. “15 gündür onu nasıl öldüreceğimi düşünüyorum.”

Sinan Y. ‘yakın akrabasını kasten öldürmekten’ tutuklandı.

“Büyük acılar çektirmek için babasını öldürdü”

Sinan Y. adliyeye götürüldüğünde, Manavgat Adliyesi girişinde bekleyen yakınları, kişinin psikolojik sorunları olduğunu, kendisini psikoloğa götürmek isteyen ailesine ‘Ben deliyim’ dedi. sen delisin ‘ve son 6 aydır sadece perdeleri tamamen kapalı olan odasından yemek yemek ve tuvalete gitmek. Bir saatliğine gittiğini, tuvalete gittiğini ve ışığı söndürdüğünü ve yaklaşık bir saat kendi kendine konuştuğunu söyledi.

Sinan Y.’nin, küçük oğlu Seyit Taha Y.’yi diğer çocuklarından daha çok sevdiği için bu durumu kıskandığını söyleyen akrabaları Sinan Y., babasına atıfta bulunarak zaman zaman ailesini tehdit ederek, ‘Ona acı çektireceğim. büyük ölçüde. Babasına en büyük acıyı Taha’yı öldürerek verdiğini kaydetti.

Arif Kaplan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi