Kasımpaşa Fenerbahçe Canlı İzle | Kasımpaşa FB ilk 11’ler | Kasımpaşa FB saat kaçta hangi kanalda?

Kasımpaşa Fenerbahçe Canlı İzle | Kasımpaşa FB ilk 11’ler | Kasımpaşa FB saat kaçta hangi kanalda?
19:00 - Haziran 21 2020 Pazar

Fenerbahçe, Süper Lig’in 28. haftasında 43 puanla 7. sırada, 29 puanla 13. sırada olan Kasımpaşa ile karşı karşıya. Süper Lig’e ara verdikten sonra, geçen hafta maçları kazanan iki takım bugün diziye devam etmek için sahada olacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda 18.30’da başlayacak maçı Hakem Fırat Aydınus yönetecek.

KASIMPAŞA 0-0 FENERBAHÇE

Canlı anlatım

1 ‘İlk düdük geldi ve mücadele başladı

Florent Hadergjonaj sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topu uzaklaştırmayı başardı.

7 ‘Hasan Ali Kaldirim ceza sahasının ortasına gönderilen sol kanattaki Kasımpaşa defansın ortasında topu uzaklaştırmayı başardı.

14 ‘Bengali Koita, Deniz Turuc ceza sahasının ortasında topu kafasından uzaklaştırmayı başarıyor.

17 ‘Garzan Rodrigues topu önce düzeltti ve vuruşunu yaptı ancak etkili bir vuruş olmadı. Ancak Ramazan Köse hızlı bir şekilde hareket ediyor ve topa hakim olmayı başarıyor.

İlk 11’ler

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Meriah, Sarlija, Hadaddi, Tirpan, Aytaç, Quaresma, Hajradinovic, Thiam, Koita

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Falette, Gustavo, Hasan Ali, Tolga, Ozan, Ferdi, Deniz, Rodrigues, Muriqi.

Fenerbahçe’den 2 değişiklik

Fenerbahçe, Kasımpaşa’da Trabzonspor maçında kupada 2 değişiklik yaptı.

Süper Lig’in 28. haftasında, Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe’de engelli olan Serdar Aziz kadroda yer almadı, Miha Zajc ise kürsüye çekildi. Sarı-lacivertliler, Altay Bayındır ile Kasımpaşa ile karşılaşırken Nabil Dirar, Simon Falette, Luiz Gustavo ve Hasan Ali Kaldirim’den savunma dörtlüsünü kurdu. Ozan Tufan ve Tolga Ciğerci orta sahadayken Deniz Türüç ve Garry Rodrigues saldırının kanatlarını taktılar. Ferdi Kadıoğlu forvet arkasında sarı-lacivertte oynarken Vedat Muriqi forma giyecek.

Ozan Tufan kadroya döndü

Fenerbahçe’de kırmızı kart cezasını bitiren Ozan Tufan formasını Kasımpaşa karşısında aldı.

Geçtiğimiz hafta Süper Lig’de Kayserispor maçında direkt kırmızı kart görüldüğünü gören Ozan Tufan, 2. Yarı Final Maçında Tarım, Türkiye Trabzonspor mücadelesinde oynamadı. Tufan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maçta cezalandırıldı, sonra ceza 1 maça düşürüldü. 25 yaşındaki futbolcu Trabzonspor, cezasını maçta tamamladı ve Teknik Sorumlu Tahir Karapınar tarafından Kasımpaşa’ya karşı ilk 11’de bir şans verildi.

Gustavo Stopper, Jailson, kulübede

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar, Serdar Aziz’in Kasımpaşa’ya karşı yaralanmasının ardından Luiz Gustavo’ya görev verdi.

Süper Lig’in 28. haftasında Luiz Gustavo, Kasımpaşa yolunda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek savunmaya katıldı. Serdar Aziz’in yaralanmasından sonra daha önce Marsilya’da savunmada görev yapan Gustavo, Simon Falette ile savunma ikilisini oluşturacak. Maçtan sonra tarım Türkiye’de Trabzonspor’da oynanan Serdar Aziz Kupası’nda sakatlanırken Jailson’un öldürülmesi göreviyle Kasımpaşa’ya karşı bankta başlatılan görev başladı.

Ozan Buğra Koşar – Uygar Aydın

Kasımpaşa Fenerbahçe nasıl canlı olarak izlenir?

Kasımpaşa Fenerbahçe beIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak izleyebilirsiniz. Çevrimiçi izlemek istiyorsanız, tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz olarak izleme olanağına sahip olabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alımı nasıl yapılır?

Digitürk ile tek bir maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek bir eşleşme satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıkla

Fenerbahçe seri takibi

Geçen hafta Kayserispor’u yenerek ligin zirvesine bakan Fenerbahçe, Kasımpaşa’ya karşı galibiyet alarak seriyi kazanmak istiyor. Sarı-lacivert, son 14 Süper Lig mücadelesinde rakibini yenmedi.

Süper Lig’de Kasımpaşa’ya gidecek olan Fenerbahçe, 14 maçta rakibine yenilmedi. Sarı-lacivertliler, son 14 Süper Lig maçında 12 galibiyet ve 2 beraberlik aldı ancak Eylül 2012’den bu yana kaybetmedi. Süper Lig tarihinde Kasımpaşa’nın konuğu olduğu 15 maçın 14’ünü kazanan Fenerbahçe. , atmadığı tek maçı kaybetti ve bu 15 maçta toplam 43 gol attı.

Pas yok, asist yok

Fenerbahçeli Deniz Türüç 32 geçişli ve 34 geçişli Ricardo Quaresma 2019/20 Süper Lig sezonunda en fazla atış yapan iki isim, çünkü iki oyuncunun asistleri yok çünkü bu ikilinin verdiği paslar skorlanmadı .

Vedat bir gol attığında Fenerbahçe kazanır

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig’de 18 gol atan Fenerbahçe’nin en golcü oyuncusu Vedat Muriqi’nin attığı gollerde kaybetmezken, sarı-koyu mavi takım bu mücadelelerde 34 sayı attı. Fenerbahçe, Kosovalı oyuncunun attığı 12 Süper Lig maçından 11’ini terk ederken, 1 maç berabere bitti.

Engelli ve Askıya Alındı

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe’deki Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Kasımpaşa’ya karşı oynayamayacak. Engelli Serdar Aziz’in durumu belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe’deki 3 oyuncu sarı kart ceza limitinde. Sarı-lacivert takımdaki Vedat Muriqi, Tolga Ciğerci ve Garry Rodrigues, Kasımpaşa maçında sarı kart görürlerse önümüzdeki hafta Yeni Malatyaspor mücadelesinde oynayamayacak. Fırat Aydınus, yarın saat 18: 30’da Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak mücadeleyi yönetecek. Aydınus’un yardımını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa ile oynayacakları maçı akşam yaptıkları eğitimle tamamladı.

Can Bartu Tesislerinde Teknik Sorumlu Tahir Karapınar yönetiminde koşma, ısınma ve çabukluk başladı. Daha sonra, 3 gruba ayrılan futbolcular, 2’ye 2 kapma ve pas yaptılar. Antrenman, taktik ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Sarı-koyu mavi takım Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı ve Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi