Karısını öldürdü ve ormanda saklandı

Karısını öldürdü ve ormanda saklandı
19:00 - Aralık 8 2020 Salı

Olay, Pazaryeri Mahallesi’nde 446 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Selvan Acar’dan (25) bir süre haber alamayan yakınları, Pazaryeri Mahallesi’ndeki evine gitti. Bir süre kapıyı çalan yakınları, ses gelmeyince açık balkon kapısından eve girdiler. Selvan Acar’ın kanepede hareketsiz yattığını gören yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri ekiplerince yapılan incelemede Selvan Acar’ın bıçaklandığı belirlendi. Savcının incelemesinin ardından genç kadının cesedi Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayeti işlediği iddia edilen Selvan Acar’ın eşi Tanju Acar’ın (31) yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Ormanda saklı

Cinayetin ardından işe başlayan Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tanju Acar’ın tutuklanması için soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalarda 36 saatlik kamera görüntüleri tek tek izlendi. Acar’ın Antalya’nın Kaş ilçesine taşındığını belirleyen ekipler, bu bölgede arama çalışmalarına ağırlık verdi. Kaş ilçesine bağlı Kınık Mahallesi’nde arama ve tarama faaliyetlerine devam eden ekipler, Tanju Acar’ın motosikletini ormanlık alanda terk edilmiş halde buldu. Bölgede yapılan incelemede Acar’ın ormanlık alanda ısınmak için ateş yaktığı ve orada kaldığı belirlendi. İzlemeye devam eden Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ve Kınık Jandarma Karakolu, Kınık Mahallesi’nde Tanju Acar’ı yakalayarak gözaltına aldı.

“Adliyeye gönderilecek”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde “hükümlü ve tutuklulardan kaçma” suçundan arama kaydı bulunan ve eşini kasten öldürme zanlısı olan Tanju Acar (31), Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Cumhuriyet Savcılığının talimatı üzerine Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Tanju Acar, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Murat Yalçın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi