Karantinayı deldi ve sahile büyük zarar verdi, Covid-19 testi pozitif çıktı

Karantinayı deldi ve sahile büyük zarar verdi, Covid-19 testi pozitif çıktı
16:00 - Eylül 16 2020 Çarşamba

Polis ve sağlık ekiplerini alarma geçiren olay, dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı’nda gerçekleşti. Çocuğuyla birlikte plaja gelen Dilek M. (31), yanına bavuldaki eşyaları dağıtmaya başladı. Bu sırada ‘hastayım ölmek istemiyorum’ diye bağıran Dilek B., iddiaya göre sahilde tükürmeye başladı. Sahilde kısa bir panik yaşanırken, durum polise ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerinde cankurtaranlar maske takmayan kadını diğer tatilcilerden uzak tutmaya çalıştı. Polis kayıtları incelediğinde Dilek M.’nin 14 günlük ev tecrit kaydına sahip olduğu belirlendi. Üstelik polis ve cankurtaranlar kadının çevresine önlem almadı ve tatilcilerin bölgeye yaklaşmasına izin verdi. Bir belediye çalışanı, ihbar ile bölgeye telefon ederek kadının etrafını ve eşyalarını dezenfekte etti.

Genellikle çakıl taşlarını kaptı

Bu sırada yanında çocuğuna sarılır ve “Tanrım yeter. Dilek M.’nin sürekli “İnsanlar ölmezse ne olur?” Diye bağırdığı görüldü. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dilek M.’yi sakinleştirerek ambulansla hastaneye götürdü.

Dilek M.’nin Covid-10 testinin pozitif çıktığı, evinde izole edilmesi ve karantina ihlali yaparak sahile geldiği belirlendi. Dilek M.’nin psikiyatri servisinde tedavi gördüğü bildirildi.

Suat Metin – Burak Yalman

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi