Kar Kalınlığı 10 Santimi Geçti

Kar Kalınlığı 10 Santimi Geçti
19:55 - Aralık 1 2021 Çarşamba

Sivas’ta başta dağlık bölgeler olmak üzere şehir merkezinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. İl genelinde etkili olan hafif kar yağışının günün erken saatlerinden itibaren devam etmesi sonrasında kar kalınlığının 10 santimetreyi geçtiği ve il genelinden çok sayıda bölgede kardan adam paylaşımlarının sosyal medyada “Sivas’a kar düştü, Sivas’a ilk kar yağdı” adı altında paylaşılmaya başlandığı bildirildi.

Sosyal medya kullanıcısı Sivaslı vatandaşların paylaşımlarında kentin dört bir yanından beyaz görüntüler yayınlanırken, bazı bölgelerde kar yağışının daha fazla olduğu, bazı bölgelerde ise kar yağışının yerini hafif yağmur yağışına bıraktığı paylaşıldı.

Kar Yağışı Devam Edecek

Günün ilerleyen saatlerinde de hafif kar yağışının devam etmesi beklenirken, vatandaşların özellikle gece saatlerinde trafiğe çıkarken dikkatli olmaları önerildi. Sivas genelinde su sıkıntısı nedeniyle bu yıl kar yağışının önemli olduğunu belirten uzmanlar, baraj suyunun yeterli seviyeye kadar dolabilmesi için özellikle kar ve yağmur yağışının daha fazla artması gerektiğini belirttiler.

Kar yağışının günün ilerleyen saatlerinde bazı bölgelerde durması beklenirken gelecek günlerde yerini yağmura bırakması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi