Kalp bu acıya dayanamaz: 3 kardeş corona’ya yenik düştü

Kalp bu acıya dayanamaz: 3 kardeş corona’ya yenik düştü
14:00 - Ocak 10 2021 Pazar

Samsun’un Bafra ilçesinde özel bir hastanede Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak çalışan 2 çocuk babası Opr. Dr.Necati Emirhan’ın 36 yaşında corona virüse yenik düşmesi ve bir gün önce gömülmesinin ardından bugün öğretmenlik yapan 33 yaşındaki iki çocuk babası Selman Emirhan corona virüsünden hayatını kaybetti ve toprağa verildi.

Selman Emirhan’ın Eylül ayında İstanbul Sultangazi Mevlana İlköğretim Okulu’nda görev yaptığı sırada Samsun’un Vezirköprü ilçesindeki Kıranalan İlköğretim Okulu’na atandığı öğrenildi. Emirhan öğretmeninin Çarşamba ilçesinde esnaf olan kardeşi Kenan Emirhan’ın (40) 5 Aralık’ta toprağa verildiği, doktor olan diğer kardeşi Necati Emirhan’ın ise önceki gün toprağa verildiği belirtildi. Bir ay içinde corona virüse yenik düşen Emirhan kardeşlerin amcası Teyfik Akbaş’ın 20 gün önce virüsten hayatını kaybettiği ve halaları Mesure Akbaş’ın da Çarşamba Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Babası da küçük yaşta ölen Selman Emirhan, bugün Çarşamba’ya bağlı Gülyalı Mahallesi Sarımsak Camii’nde saat 11.00’de kılınan cenaze namazının ardından kardeşlerinin yanına defnedildi.

Gülyalı Mahallesi Muhtar Yusuf Düzgün, 3 kardeşin de bir ay içinde corona virüsten hayatını kaybettiğini belirterek, “Bu acının tarifi yok ve kalp bu acıya dayanamaz” dedi.

Muhammer Ay

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi