Kahraman baba oğlu ile izle

Kahraman baba oğlu ile izle
10:00 - Haziran 21 2020 Pazar

Hakkari İli Jandarma Komutanlığı Çukurca İlçesi Jandarma Karakolu Komutanlığı’nda görev yapan Uzman Jandarma Çavuş Lokman Sarıarslan’ın oğlu Ersan Ali Sarıarslan, 2017 yılında Çukurca İlçesi Serbest Sınır Bölüm Komutanlığı Tepeşin Üs İlçesi’ne atandı. Sadece bir oğlu olan Lokman Sarıarslan, oryantal bir görev olmamasına rağmen 2017 yılında oğlu ile aynı bölgede görev yapmak üzere Hakkari İl Jandarma Komutanlığı’na atanmasını istedi. İl atamalarında Hakkari Valiliği’ne atanan personel gönüllü olarak Çukurca ilçesinde bulunan Çığlı Jandarma Karakol Komutanlığına atanır. İki yıl boyunca oğlunun yakınındaki vatanına hizmet eden Sarıarslan, 2019 ve 2020 randevularında süresinin dolmasına rağmen oğlunu bu önemli ve zor coğrafyada yalnız bırakmamak için görev süresini uzatmasını istedi.

Irak sınırında sıfır Tepeş Üs Bölgesi, karga uçar 600 metre Sputtering, Jandarma Karakolu Komutanlığı’nın üstünde, kahraman baba ve Türkiye’nin savaşçı oğlu bu önemli ve zor coğrafyada hala birlikte arka arkaya çalışırken sık sık dalgalanıyor. birbirlerine dürbün.

Oğlu Mehmet Ali, yıllık izniyle babasına gelir ve Çığlı Jandarma Karakolu’ndaki bir özlemin ardından birkaç gün memleketlerine giderler.

2019 yılında olduğu gibi, 2020 yılında Hakkari Jandarma Komutanlığı’nda yılın babası olarak Uzman Jandarma Çavuş Lokman Sarıarslan seçildi.

Feyzullah Taş

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi