Kağıthane’de inanılmaz kaza

Kağıthane’de inanılmaz kaza
10:12 - Aralık 3 2020 Perşembe

Kaza, Kağıthane Şirintepe Mahallesi Atılgan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Erdem Yaşar’ın kontrolünde bulunan 34 PA 5825 plakalı araç sokağa girince kontrolden çıktı. Daha sonra sokaktaki demir parmaklıkları kırdı ve bina ile istinat duvarı arasındaki 10 metrelik boşluğa düştü. Olayı duyan vatandaşlar derhal sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye götürdü. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri arabayı çıkarmak için operasyon başlattı.

Çıkarılan araba bu sefer kablolamaya takıldı

Bina boşluğundan çıkarılan otomobil, bu kez cadde ortasında elektrik kablolarına dokunma tehlikesine neden oldu. Ekipler tarafından indirilen araç daha sonra boş bir yere bırakıldı. Yıkılan demir çubukların yerine belediye ekipleri tarafından geçici önlemler alındı.

“Deprem düşündük”

Mehmet Salih Güney, “İçeride oturuyorduk. Yüksek bir sesle sallandık ve dışarı çıktık. Sonra demir çubukların olmadığını anladım. Aşağıda bir araba olduğunu gördüm. Arabada bir de çocuk vardı. Sürücünün durumu iyiydi. Onu ambulansla hastaneye gönderdik. Şu anda arabayı dışarı çıkarmaya çalışıyoruz. Büyük bir sesti, deprem sandık ”dedi.

Veysel Ensar Gökçegözoğlu

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi