İzmir’de yaşlı koca korku!

İzmir’de yaşlı koca korku!
02:00 - Kasım 12 2020 Perşembe

Olay, dün akşam İsmetpaşa Mahallesi 32. Sokak ile 13. Sokak kavşağında meydana geldi. Alper’in eski eşi Alper Gül’ün sokağın ortasında eski eşi Çilem Kılıç’la buluştuğu iddia edildi. Görüşmenin ardından ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Alper Gül, taşıdığı silahla eski karısı Çilem Kılıç’a ateş etti. Genç kadın kanlar içinde yere düşerken Gül olay yerinden kaçtı. Civardaki vatandaşların ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Kılıç’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Eski kayınvalidesinin evine baskın düzenledi

Eski eşini öldürdükten sonra olay yerinden kaçan Alper Gül, daha sonra eski kayınvalidesi Selime D’nin evine baskın düzenledi.Saldırgan Gül, eski kayınvalidesi Selime D.’ye silahla ateş etti. ve evde misafir olan komşu Sibel Y. Silah seslerini duyan komşular tarafından komşular polise ve sağlık ekiplerine bildirilirken, Gül bir süre sonra kendisine silahla ateş ederek intihar etti. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Gül’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Durumu ağır olan Selime D., Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi bitişiğinde bulunan Sibel Y., Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Dikkatle sosyal medya paylaşımı

Korkunç eski eşinin olaydan saatler önce sosyal medya hesabından paylaşılması dikkat çekti. Yapılan paylaşımda; Kiminle dans ettiğini bilmiyorsun. Beni en azından tanımıyorsun. Böyle devam et, seni şeytan. Bakalım ne olacak ”ve ‘Bir fiyat var’ şarkısı ekledi.

Öte yandan Çilem Kılıç’ın naaşı, savcılığın incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi