İzmir’de sahte içki kabusu sürüyor: Ölü sayısı 8’e yükseldi

İzmir’de sahte içki kabusu sürüyor: Ölü sayısı 8’e yükseldi
10:00 - Ekim 11 2020 Pazar

İzmir’in Karabağlar, Konak, Bayraklı, Bornova ve Gaziemir ilçelerinde sahte alkol kullandığı iddia edilen 18 kişi bulantı ve görme kaybı şikayetleri ile hastaneye kaldırıldı. Tedaviye kaldırılan Hasan Çetin Esen (59), Mustafa Maya (71), Aydın Göksoy (58) ve Adem Güneş’in (64) ölümünün ardından 2 kişinin ölümü ile ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi. daha fazla kişi hastaneye kaldırıldı. Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Nejdet Kanatlıer (67) ve Nihat Karaoğlan’ın (68) ölümü ile ölü sayısı 8’e yükseldi.

Birçok insan hastalandı ve hastaneye kaldırıldı

Hastaneye kaldırılan diğer kişilerin tedavileri devam ederken gece Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 5 kişi, Tayfun B. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda yaşanan ölümler nedeniyle 10 kişiyi gözaltına alarak bazı depo ve işyerlerine baskın düzenledi. Ekiplerin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi