İzmir Kiraz’da Trajik Kaza: Saman Balyaları Bir Can Aldı

İzmir Kiraz’da Trajik Kaza: Saman Balyaları Bir Can Aldı
20:55 - Şubat 22 2026 Pazar

Kiraz ilçesi Karaburç Mahallesi’nde meydana gelen korkunç olayda, park halindeki bir tırın dorsesinde bulunan saman balyaları, bilinmeyen bir sebeple devrildi. Bu esnada yol kenarından geçmekte olan Abdurrahman Avcı (53), üzerine düşen balyaların altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine hızla yönlendirilen sağlık ekipleri, Avcı’nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Güvenlik Kamerasında Dehşet Anları

Yaşanan bu üzücü olay, çevredeki bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı. Jandarma ekipleri, görüntüleri inceleyerek olayla ilgili soruşturma başlattı ve tır sürücüsü H.K.’yi gözaltına aldı.

İlçenin Tanınmış Bir Siması

Kazada yaşamını yitiren Abdurrahman Avcı’nın, eski Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler’in damadı olduğu öğrenildi. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Yazar: Ali İhsan Çiftçi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi