İyi bir şey doktor Oktay …

İyi bir şey doktor Oktay …
22:00 - Eylül 29 2020 Salı

Edinilen bilgiye göre olay, Hisar İlçesi’nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. 60 yaşındaki alkolik İrfan Gedik, sokağın ortasında tanıştığı 55 yaşındaki eşi Tülin Gedik ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın ardından İrfan Gedik karısını göğsünden silahla vurarak ağır yaraladı. Olay yerinden uzaklaşmak isteyen şüpheli vatandaşların yardımıyla kısa sürede müdahale eden polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

O sırada arabasının önünden geçen Gemlik Devlet Hastanesi işletmecisi Oktay Şener, yerde yatan Tülin Gedik’in imdadına yetişti. Talihsiz kadının kanını eliyle kurcalayarak durduran doktor, telefonla eşi 112’yi arayarak bulunduğu bölge ve yaralıların durumu hakkında bilgi verdi. Daha sonra Gemlik Devlet Hastanesi’ni arayan kahraman, kendisine meslektaşı Muhammed Buğra Çeker’in de adını takarak, o doktordan hastane kapısına gidip yaralıları selamlamasını istedi. Doktor Oktay Şener’den bilgi aldıktan sonra, olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıları Gemlik Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ameliyat olan kadının tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Hurşit Topal

ALAKALI HABERLER

Bursa’da karısını sokağın ortasında vurdu

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi