İtfaiye ekipleri son anda yetişti

İtfaiye ekipleri son anda yetişti
15:56 - Mayıs 31 2019 Cuma

Durumundan şüphelenen yakınlarının itfaiyeyi aramasının ardından eve gelen itfaiye ekipleri camdan eve girerek intihar etmeye kalkan kişiyi kurtardılar.

İTFAİYE EKİPLERİ SON ANDA YETİŞTİ

Alınan bilgiye göre olay Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 10.00 civarlarında meydana gelen olayda yalnız yaşamakta olan M.T adlı kişi kendini çamaşır ipi ile arasak intihar etmek istedi. Yakınları M.T’nin intihar edeceğinden şüphelenerek itfaiye ekiplerini, polisi ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Eve gelen itfaiye ekipleri kapıdan giremeyince camı kırarak eve girdi ve iple kendini kalorifer borusuna asmış olan kişiyi kurtardılar.

Kendini iple kalorifer borusuna asara ölmek isteyen kişiyi eve gire itfaiye ekipleri kurtardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri M.T.’yi ipten alarak sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yapmış oldukları ilk müdahalenin ardından M.T. Sivas Numune Hastanesi’ne götürüldü. Alınan bilgiye göre M.T.’nin eşi ile boşanma aşamasında olduğu ve sıkıntılarının bulunduğu bildirildi. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattılar.