İşyerinin hıçkırıkla çöküşünü izledi

İşyerinin hıçkırıkla çöküşünü izledi
14:00 - Kasım 10 2020 Salı

İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan ve 34 kişinin gömüldüğü Rızabey Apartmanı’nın karşısındaki hasarlı binaların yıkımına başlandı.

3 katlı bir binada işyeri bulunan Ezgi Sert, yıkımı gözyaşlarıyla izledi. Binadaki ağır hasar nedeniyle eşyalarını alamadığını öğrenen Ezgi Sert, zaman zaman hıçkırıklara boğuldu. Binanın ağır hasar gördüğünü söyleyen Ezgi Sert, “Şu anda iş yerim yıkılıyor. Ağır hasar gördü, yıkılmasına karar verildi. Bu yüzden içindekilerin hiçbirini alamadık. Böyle izliyoruz çünkü her şey içeride kalıyor. “Yapacak bir şey yok” dedi. Acı çeken kadının durumuna kayıtsız kalmayan vatandaşlar Ezgi Sert’in yanına gelerek onları teselli etmeye çalıştı.

Binanın yıkımı sırasında polis ekipleri sokakta geniş güvenlik önlemi alırken, sokakta toplanan vatandaşlar da cep telefonlarıyla yıkımı kaydetti. Bazı vatandaşlar yıkımı sosyal medyada canlı yayınlarken, bazı vatandaşlar da video ve fotoğraf çekerek yıkım anını kaydetti.

Öte yandan binanın yıkılması sırasında itfaiye ekiplerinin su tutması sırasında oluşan gökkuşağı dikkat çekti.

Aykut Yeniçağ

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi