İstiklal Caddesi’nde korkunç anlar!

İstiklal Caddesi’nde korkunç anlar!
23:00 - Haziran 26 2020 Cuma

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde, çevreye zarar vererek korku dolu anları olan ve daha sonra kendisi özel operasyon ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre, psikolojik sorunları olan bir kişi akşamları Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde sokakta yürüyen bir kesici aletle yürüdü. Panik yapan vatandaşlar hızla olay yerinden uzaklaştığında, kişi bu sefer dükkanların pencerelerini kırdı. Polis ekipleri vatandaşların uyarısı üzerine olay yerine gönderildi. Bu kez, polis ekiplerini gören kişi kesici aleti ile kendine zarar vermeye başladı. Bu sırada müzakereciler ve özel eylem polisi olay yerine geldi.

Müzakere ekipleri kişiyi uzun süre ikna etmeye çalıştı. Bu arada, kişinin kız kardeşi olay yerine geldi. Kardeşi görmek isteyen kadın, polisi yenip güvenlik çevresine girmeye çalıştı. Polisin önlediği kadın ekiplerine direnmeye çalıştı.

Uzun çabaların sonunda kişi özel operasyon polisi tarafından gözaltına alındı. Olayı çevrede izleyen vatandaşlar, kişi gözaltındayken polis ekiplerini alkışladı ve destekledi.

Erdal Can İçelli – Sümer Avcı

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi