İşte teröristlerin Amanoslar’a geldiği paramotor

İşte teröristlerin Amanoslar’a geldiği paramotor
11:00 - Ekim 27 2020 Salı

Alınan bilgiye göre, dün gece Fener Caddesi’nde meydana gelen patlamadan sonra ölü olarak yakalanan teröristlerin Menbiç’ten ‘paramotor’ adı verilen uçan bir cihazla havalandıkları ve Amanoslar’a sınırdan indiği belirlendi.

2 partide 4 kişilik terör örgütünün 28 Eylül ve 10 Ekim’de Menbiç’ten paramotor ile çıktığını belirleyen güvenlik birimlerinin çalışmaları, Amanoslar sınırına indi, 19 Ekim’de sonuçlandı. Bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist canlı yakalandı.

2 terörist tespit edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı hava kuvvetleri unsurları tarafından dün saat 11.00 sıralarında teröristler hava kuvvetleri tarafından vuruldu.

Çatışmanın ardından Payas ilçesindeki kontrol noktasına taciz ateşi açan ve bir vatandaşın aracına el koyan iki terörist, İskenderun istikametine kaçtı. İskenderun’daki çatışma sırasında teröristlerden biri kendisine bomba patlattı. Patlamanın ardından diğer terörist kaçarak bölgeden kaçmaya çalıştı. Kaçan terörist kısa süre sonra güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Teröristlerin Minbic’ten inip Amanos’a sınırdan indiği paramotor da ele geçirildi.

ALAKALI HABERLER

Hatay’ın İskenderun ilçesinde patlama! Bakan Soylu açıkladı: İki terörist etkisiz hale getirildi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi