İstanbul’u alt üst eden motosiklet magandasına yakalandı

İstanbul’u alt üst eden motosiklet magandasına yakalandı
11:12 - Ağustos 11 2020 Salı

İstanbul E-5 Karayolu, TEM ve Şile Karayolu üzerinde çeşitli noktalarda bir motosikletçi onlarca araç arasından tek tekerleğe binip, anahtarlı ve yan yana gitti. Trafiği adeta terörize eden motosiklet, hem kendisinin hem de sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Görüntülerin medyaya yansımasının ardından Trafik Denetim Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipleri yetkilileri çalışma başlattı. Görüntüleri inceleyen polis, 34 CBZ 468 plakalı motosiklet sürücüsünün Anıl K. olduğunu belirledi. Çalışmanın ardından şoför sivil trafik polisi tarafından gözaltına alındı.

Ruhsatına el konuldu ve para cezasına çarptırıldı

Burada, Şubeye götürülen maganda, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipleri tarafından yapılan çalışmada; “Aksine bir işaret olmadıkça sürücüler trafiği aksatacak veya tehlikeye atacak şekilde arka arkaya birden fazla şerit değiştirir” yazısından bin 228 lira hiçbir zorunluluk olmaksızın bilerek otoyollara dönme kuralları dışında ve isteyerek, aracın el frenini çekerek veya başka yöntemlerle, aniden aracın yönünü değiştiren veya kendi etrafında dönen maddeden 6 bin 141 lira olmak üzere toplamda 7 bin 501 lira idari para cezası ve 132 lira “Trafik güvenliği ve düzenine ilişkin yasaklanmış yükümlülük veya yükümlülüklere uyulmaması” maddesi için Karayolları Trafik Kanunun 45 inci maddesi gereğince ehliyet ilgili sağlık kuruluşuna gönderilerek geçici olarak geri çekilmiştir. sağlık koşulları ile.

2 yıla kadar hapisle yargılanacak

Şube içerisinde işlemlerin tamamlandığı emniyet müdürlüğünde Anıl K, “Kara, deniz, hava veya demiryolu ulaşım araçlarını tehlikeli olabilecek şekilde yöneten ve yöneten kişi” yazısına göre Anıl K’ye gönderilir. Kişinin canı, sağlığı veya mal varlığı, 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır “. işlem yapılır. Kişisel işlemler tamamlandıktan sonra adli makamlar tarafından serbest bırakıldı.

Doğan Can Cesur

ALAKALI HABERLER

İstanbul’da motosiklet magandasının ‘Drift’, ‘makas’ ve ‘tek tekerlek’ korkusu

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi