İSG Ön Lisans Öğrencileri için Kariyer Enstitüsü’nün Mobil Uygulama Hamlesi

İSG Ön Lisans Öğrencileri için Kariyer Enstitüsü’nün Mobil Uygulama Hamlesi
21:10 - Nisan 13 2023 Perşembe

İSG Ön Lisans öğrencileri için mobil uygulama kullanıma sunuldu

Kariyer Enstitüsü, İSG sektöründe öncü bir eğitim kurumu olarak, milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren İSG Önlisans uygulamasını mobil platformda yayınladı.

“Vazgeçilmez bir kaynak”

Kariyer Enstitüsü Kurucu Ortağı Mehmet Erdem Tokuş, İSG Ön lisans mobil uygulamasının özellikle açık öğretimde okuyan İş Sağlığı ve Güvenliği ön lisans programı öğrencileri için vazgeçilmez bir kaynak olduğunu belirterek, “Dedik ki biz İSG Ön Lisans öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için doğrulanabilir ve öğrencilerin ihtiyacı olan tüm bilgileri bir programda birleştirelim ve bu programı mobil bir uygulama olarak kullanıcıların cebine taşıyalım” dedi.

2023 yılı sonuna kadar tamamen ücretsiz olacak

2023 yılına kadar ücretsiz olarak sunulan İSG Ön lisans uygulaması, öğrencilerin eğitim süreçlerini hızlandırmayı hedefliyor. Yapay zeka teknolojisi kullanılarak hazırlanan ve okul kaynakları ile desteklenen uygulama, Nisan 2023’teki güncel yönetmeliğe uygun olarak tasarlandı. Uygulamada çözülen soru sayısı, doğru ve yanlış cevap sayısı ve genel başarı oranı gibi istatistikler takip edilebilmektedir. İSG Ön lisans programı öğrencilerinin eğitim süreçlerinden en iyi şekilde yararlanmasını hedefleyen bu uygulama, 2023 yılı sonuna kadar tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi