Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde 200 kişi işbaşı yapacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde 200 kişi işbaşı yapacak
16:04 - Haziran 9 2020 Salı

Sağlık çalışanlarına personel desteği verilmesi maksadıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde 200 kişi kura ile seçilerek işe alındı.

Güvenlik, hasta bakımı ve hasta temizliği konularında hizmet verecek olan 200 çalışanın kura çekimi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden canlı bir şekilde yayınlandı. Yaşanan pandemi sürecinde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarının daha etkin bir şekilde görev yapabilmeleri için destek sağlayacak olan yeni personelin Keykavus Salonu’nda gerçekleşen seçimini çok sayıda kişi canlı olarak takip etti.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız kuradan önce yaptığı konuşmada üniversiteye kadro tahsisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldığını hatırlatarak, yeni hastanenin temelinin de atılacağını ve orası için de ayrı bir kura çekimi yapılacağını söyledi. Önümüzdeki hafta 400 sağlık personelinin daha kura ile işe alınacağını söyleyen Alim Yıldız, iş sahibi olacaklara “Allah hayırlı, uğurlu etsin” şeklinde dileklerini iletti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi