İş kazasında bir işçi ağır yaralandı

İş kazasında bir işçi ağır yaralandı
18:42 - Mayıs 27 2019 Pazartesi

Kaza Sivas’ın Yenimahalle Mahallesi Çiçekli Caddesi üzerinde bulunan inşaatta meydana geldi. 5. Katta bulunan asansör boşluğuna düşen işçinin ağır şekilde yaralandığı bildirildi.

SİVAS’TA İŞ KAZASINDA BİR İŞÇİ YARALANDI

Elde edilen bilgilere göre Sivas Yenimahalle Mahallesi Çiçekli Caddesi üzerinde bir inşaatta saat 11.00 gibi meydana gelen kazada bir işçi 5. Katta bulunan asansör boşluğuna düzerek ağır şekilde yaralandı. İnşaatta asansör montajı yaptığı sırada bilinmeyen bir nedenle asansör boşluğuna düşen H.M.D. adlı işçi çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Asansör boşluğuna düşen işçi H.M.D. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ne kaldırıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan işçinin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi. Tedavisinin Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapıldığı belirtilen hastanın bilincinin açık olduğu söylendi. Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yaralanan işçinin durumunun ağır olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.