İnsanlık Yapayım Derken Telefonunu Çaldırdı

İnsanlık Yapayım Derken Telefonunu Çaldırdı
18:21 - Mayıs 10 2019 Cuma

Buğrahan Berdan adlı gen, yolda tanımadığı bir kişinin yanına gelip acil arama yapması için telefonunu istemesiyle, insanlık adına verilen telefonu bir anlık dalgınlığı ile verdiği kişinin alıp kaçmasıyla hayatının şokunu yaşadı.

Bugün öğle saatlerinde Kaleardı mahallesinde yaşanan olay, öğrenilen bilgiye göre Buğrahan adlı bir genç sokakta yürürken yanına gelen bir kişinin cep telefonunu acil bir arama yapacağını belirtip istemesiyle insanlık adına geri çevirmeyip, hiç tanımadığı birine telefonunu verdi. Bir süre sonra iki ay önce aldığı telefonunu kimliği belli olmayan şahıs tarafından bir anlık dalgınlık ile aldığı gibi kaçmasıyla hayatının şokunu yaşadı. Yardımcı olmak için cep telefonunu verdiği kişiyi ne kadar kovalasa bile yakalayamayan Berdan Polis ekiplerine durumu haber verdi. Telefonu alıp kaçan şahsın yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Berdan ise açıklama yaparak, kendisinden kız arkadaşını araması için cep telefonunu istediğini ve kaşla göz arasında telefonu aldığı gibi kaçtığını belirtti. Bir umutla bulunmasını beklediğini belirterek, 2.800 TL’ye 2 ay önce telefonu yeni aldığını söyledi.

ŞAHIS YAKALANDI

Bir süre sonra gelen haber ile eşkale uyan bir şüpheli bir saat içerisinde aynı civarda bir evin bahçesinde kümesin içerisinde saklanırken yakalandığı öğrenildi.