İlk turistler Antalya’ya gelmeye başladı

İlk turistler Antalya’ya gelmeye başladı
15:00 - Haziran 28 2020 Pazar

Tüm dünyada turistlerin koro, açıklama ve turizm başkentini etkileyen virüsle mücadele ederken, Türkiye’nin normalleşme takviminde alınan tedbirlerin bazı ülkelerde seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasıyla Antalya Türkiye’ye gelmeye başladı. Farklı ülkelerden gelen ve Antalya Havalimanı’na inen turistler, şehrin çeşitli bölgelerinde konaklamaya götürülecek transfer ve taksi şoförü esnafları tarafından karşılandı. Yabancı ülkelerden Antalya’ya gelen turistlerle sezonun ilk turistleriyle tanışan esnaf sevinç yaşadı.

“Alanya’yı çok seviyoruz, buraya ilk fırsatta geldik”

Yaz aylarında Antalya’nın Alanya bölgesinde yaşayan Danimarkalı Carsten Bramming, ailesinin tekrar geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Bramming, “Korona virüsü önlemleri kapsamına girmek mümkün görünmüyordu. Alanya’yı çok seviyoruz, buraya ilk fırsatta geldik. Tatilimizi burada geçireceğiz. Buraya maske ile gelmek biraz üzücü ama burada olduğumuz için de çok mutluyuz. ”

“Umarım müşterilerimizi almaya devam ediyoruz”

İlk müşterisini havalimanından Alanya’ya götüren taksi şoförü Mustafa Yüksel, mutlu olduğunu söyledi. Yüksel, “İlk müşterim buraya geldiğimiz için çok neşeli. Bölgede 5 hafta kalmayı düşünüyorlar. Bu yıl turist olarak ilk müşterim Danimarka ailesiydi. 1 ve 15 Temmuz’da yurt dışından gelen turistler olacak. Umarım bu korona virüsü vakası artmaz, müşterilerimizi almaya devam edeceğiz. ”

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi