İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla sona eriyor

İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla sona eriyor
12:12 - Eylül 8 2020 Salı

Olay, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana geldi. Doğan Yücel isimli bir genç, İpek N’ye ilginç bir evlilik teklifi yapmak istedi.Arkadaşlarıyla bir araya gelerek meşaleleri yakan genç, cep telefonunda “ Hayatıma hayat katıyorum, benimle evlenir misin ”.

İpek N., cep telefonu videosu ile yapılan evlilik teklifine ‘evet’ cevabını verdi. Bu arada polise “sosyal mesafe kurallarına uymayan kalabalık bir grup” olduğu ihbarı geldiğinde, polis ekipleri gençlerin bulunduğu yere geldi.

Polis, sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle tüm kişilere ceza vermek istedi ancak müstakbel damat, arkadaşlarını evlenme teklifine çağırdığını ve cezanın kesilmesini istedi. Damat adayına polis memurları ‘sosyal mesafe kurallarına uymama’ iddiasıyla 900 TL para cezası verdi.

Doğan Yücel, bir yıldır görüştüğü kız arkadaşına evlilik teklifi yaptıktan sonra polisin kendisini evlilik hediyesi olarak cezalandırdığını belirtti. Yücel, “Cep telefonundan görüntülü teklif yaptıktan sonra polis geldi. Sosyal mesafeye uymadığımız için bizi cezalandıracaklarını söylediler. Kızın teklife evet cevabını verdiğini söyleyince polis bana gülümsedi ve o zaman düğün hediyesi olarak seni cezalandıracağız dedi. Hepimiz için kesecekti, kesmemi istediğimde beni kestiler. 900 TL para cezası aldım ama önemli değil. Cevabını aldım evet ama sosyal mesafe cezasından kurtulamadım, çok mutluyum. “Darı tüm bekarlara olsun.”

Omar Faruk Aydın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi