İletişim Fakültesinde TV Yayını

İletişim Fakültesinde TV Yayını
19:13 - Ekim 20 2021 Çarşamba

Sivas’ta bulunan Cumhuriyet Üniversitesi’ne bağlı İletişim Fakültesi’nde öğrencilere sunulan imkanlar dikkatleri çekiyor. Fakültenin bünyesinde bulunan imkanlar sayesinde öğrenciler mesleki tecrübe kazanıyor.

Öğrenciler Gerçek Yayın Yapıyor

Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından öğrencilere sunulan imkanlar öğrencilerin öğrendiklerini uygulama fırsatı tanıyor. Sivas’ta bulunan üniversite öğrencilerine sunduğu bu imkanlarla onların ihtiyaçlarını karşılamış oluyor. Üniversitenin İletişim Fakültesi öğrencileri burada aldıkları eğitim ile yerel ve ulusal sektörde kendilerine iş bulabiliyor. Buradan mezun olan öğrenciler bu fakültede profesyonel anlamda eğitim aldıkları ve televizyon yayını yaptıkları için iş hayatına tecrübe kazanmış olarak başlamış oluyorlar.

İletişim fakültesinde bulunan öğrenciler, derslerde öğrendikleri bilgileri okul bünyesinde bulunan stüdyoda uygulama imkanı bulabiliyor. Teknik olarak tüm imkanlara sahip olan bu stüdyoda öğrenciler güncel programlarının yanında kültürel programlar ve öğrenci programları yapıyorlar. Fakülte bünyesinde mobil Web TV yayın sistemi, ışık sistemi, yeşil perdeler, KJ cihazı, gelişmiş kameralar, bilgisayarlar olmak üzere profesyonel yayın için gerekli olan her şey bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi